top of page

RAAMDECORATIE

Een gezellig en sfeervol interieur met de juiste raamdecoratie.

Algemeen

Ook voor binnenzonwering en horren bent u bij ons bij het juiste adres. Met binnenzonwering regelt u de door u gewenste lichtinval en verfraait u iedere kamer in uw huis. Wij hebben veel keuze in soorten binnenzonwering, materialen, kleuren en stijlen.

In de winkel treft u een uitgebreide collectie gordijnen en vitrages aan. Van basic tot trendy en van klassiek tot modern. U kunt eindeloos combineren met kleur, wandafwerking, gordijnen en vloerbedekking. Met gordijnen haal je sfeer en warmte in je kamer. Creëer jouw sfeer uit onze collectie.

raamdecoratie-bij-jado.jpg

Installatie gordijnen

Onze servicedienst kan voor u meten en monteren.

Stukje over de installatie van gordijnen

x

x

x​

Welke raamdecoratie kies ik?

Bepaal zelf aan de hand van uw interieur wat u wilt uitstralen in de ruimte. Bij een strak, industrieel of modern interieur kunt u het beste kiezen voor aluminium jaloezieën, duorolgordijnen of lamellen. Bij een landelijk interieur staan vouwgordijnen of houten jaloezieën erg mooi. Rolgordijnen passen bij een trendy interieur. Plissé- en vouwgordijnen komen tot hun recht in een klassiek en romanitsch interieur. 

Om eenheid te creëren in een ruimte kun je het beste de kleur van de raamdecoratie terug laten komen in de rest van de ruimte. Lichte kleuren maken een ruimte optisch groter. Donkere kleuren kunnen een ruimte kleiner laten lijken. Verticale strepen benadrukken de hoogte van de kamer en horizontale strepen de breedte van de kamer.

bedroom-chairs-curtain-276560.jpg

Merken

JaDo biedt verschillende merken die staan voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. 

Vriesco

Decortex

Egger

Headlam

bottom of page