Tapijt & Laminaat

Tapijt

Onze collectie bestaat uit harde en zachte vloerbedekking. Wij hebben een ruime keuze in de merken Belakos en Headlamvoor de zachte vloerbedekking.

Tapijt geeft een warme sfeer zorgt voor geluidsisolatie en bespaart energie omdat tapijt warmte isoleert.

Tapijtverzorging

Tapijt vraagt net als andere soorten vloerbedekking om regelmatig onderhoud. Net als eigenlijk elk gebruiksvoorwerp (uw auto, uw kleding). Goed onderhoud is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen.

Vlekken?
Geen paniek! Voor alle vlekken geld: wees er snel bij. Pak direct een handdoek, natmaken met water, uitwringen en op de vlek leggen. Laat de handdoek het werk doen. Herhaal dit net zo vaak tot de handdoek niet meer verkleurt. Laat de vlek daarna rustig drogen. Gebruik geen föhn, hitte kan de vlak fixeren.

tapijt-Belakos 

Laminaat

Voor de harde vloerbedekkingsoorten is er een keuze uit Marmoleum, laminaat en Vinyl of PVC stroken. Laat u eens informeren over snelle verwerkingsmethoden met kliksystemen in laminaat. Snel beloopbaar zonder lijmen.

Onze merken staan garant voor een hoge kwaliteit, eenvoudige installatie en onderhoud.


Tip:
Met de handige 'RoomViewer' van Quickstep kan je alle soorten vloerbekleding virtueel uitproberen, zodat je zeker de juiste eindbeslissing maakt.
Voor de RoomViewer te proberen: klik hier

Headlam-Infinity-730-Almond-Oak-2